6 Mayıs 2013 Pazartesi

Facebook Hesabı Çalma, Patlatma, Hackleme Yolu !!

1. YÖNTEM
GİZLİ SORUYU BULARAK
>Bu yöntem en basit olan yöntemdir.Karşınızdaki kşiyi iyi tanımakla olur.Msn programını açın ve alt tarafta, Parolanızı unuttunuz mu? ya tıklayarak, gerekli yerleri doldurun.Soruyu bilebilirseniz,artık karşıdakinin msn si elinizde...
2.YÖNTEM
KARŞIYA YALANCI MAİL ATARAK



>Bu yöntemde başarılı olabilmek için öncelikli şart karşıdakinin biraz salak olması gerekiyor.Ayrıca sizinde yaratıcı olmanız gerekmektedir.Hotmail kullanıcı hizmetlerinden mail yollar gibi yapıp karşının şifresini alacaksınız.Tabi buna uygun olarakta hayal gücünüze uygun bir hotmail adresi almalısınız. Ben içinde yardim,stuff,hot,kullanıcı vb. geçen adresler kullandım ve çoğu kişi elleriyle şifrelerini bana yolladılar.Artık adres almak sizin hayal gücünüze kalmıştır.Ama yollayacağınız metini vereceğim size.
İşte yollayacağınız metin:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >> >
Değerli hotmail kullanıcısı,
Sistemimizdeki yasadışı yollardan kullanıcıların sistemimize zarar vermeye çalıştığını daha önce size yolladıgımız(şifre isteme,resim yollama vs.) mailde belirtmiştik.Bu zarar verme olayından dolayı şu anda kullanmış olduğunuz mail adresinizi,şifrenizi ve size yollamış olduğumuz güvenlik numaranızı mailde yanıtla diyerek adresimize aşağıdaki örnekte olduğu gibi yollamanızı istiyoruz.Aksi taktirde yeni yollayacağımız email adreslerimizden yararlanma hakkını ve şu an kullanmakta olduğunuz hotmail adresinizi kaybedeceksizniz. Bilgilerinize arz ederiz...
Hotmail Kullanıcı Hizmetleri
Güvenlik numaranız: Mk4d5s
Örnek:
Hotmail adresiniz yutulacak bi adres)@hotmail.com
Şifreniz :1234567890
Güvenlik numaranız :abcdef (mailinizde bulunmaktadır.)
© 2005 Microsoft ve tedarikçileri. Tüm hakları saklıdır.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
İlk msn hacklemem bu yöntemle olmuştu.Neyse 3. yönteme geçelim.
3.YÖNTEM
Sadece Program kullanarak
Bu yötem bir programla yapılır.Şifre kombinasyonlarını programa girersiniz ve daha sonra program tek tek dener girilen wordlistteki şifreleri ama pek işe yaradığı söylenemez çünkü program çok yavaş deniyo şifreleri.Şanslıysanız ve şifre o wordlist de ise şifreyi bulursunuz.
Ama ben yine de içinizde kalmasın programa bakın derim.
Program ve gerekli bilgiler:
4.YÖNTEM
Msn Dondurarak
Bu yöntem kimse tarafından bilinmeyen bir yöntemdir.Kendim keşfettim ve çok fazla kişi kurbanım oldu.Nasıl mı hackliyorum msnleri merak ettiniz demi? Kendi buluşum die biraz ballandırayım dedim.
Biraz msn ile araştırmanız varsa msn dondurma programlarını bilirsiniz.Bu programın çalışma prensibi hotmail adresi üzerinde sürekli deneme yapar ve msn donar o program açık olduğu müddet karşıdaki msnsini açamaz.Programı kapattığınızda karşıdaki yeniden kullanabilir msnsini.
Öncelikle msn dondurma(freeze) programı olacak.
Bu yöntem özellikle chat ortamında çok işe yarıyo.Karşıdaki msnsini verdiğinde programa adresi yazıp donduruyosunuz.Kişi msn de iken donduğunun farkında olmaz.Ancak çıkıpta girdiğinde msnsini açamaz.Yani kişiyi msnden çıkarmalısınız bir şekilde.Daha sonra girmek isteyipte giremediğinde size soracaktır.
>O: Ne yaptın msnme açılmıyor?
>Siz: Msnen şu an önümde açık.
>O: Neden böyle birşey yatınız ki.
>Siz: Neden kızlara küfür ediyosun.
>O: Ama onlarda kaşınıyo.
>Siz: Milletin karısına,kızına niye küfür ediyosun.
>O: Kardeş geri verecekmisin msn adresimi.
>Siz: Akrabalarınla konuşuyomuydun bu adresle bak önemli ise bu adres senin için vereyim.
>O: Kardeş ne olur ver.Söz bi daha kadınlara,kızara küfür etmiyecem hadi geri ver adresimi.
>Siz: Tamam açayımda senin adresinle,bulduğum şiferni silmişim bak.Bu bi program tekrar eski haline dönmesi için onların olması gerekio.Adresinle,şifreni yollasana programa yazıyım açılsın.
>O: Ok veriym zaten msn elden gitti ne olacak ki?
>O: 7966494 de şifrem
>Siz: ok kardeş açıyorum msnni şifren doğruymuş açıldı.
>Siz: İst. yeşilköyde oturuosun demi sen_? Adında ahmet değil mi?
>O: Evet nerden biliyosun bunları sen beni tanıyomusun_?
>O: Ne olur bilisayarıma bir şey yapma..
Neyse bu böyle devam eder.Adını,nerde oturduğunu ise hotmail kullanıcı bilgilerinden girerek öğrenebilirsiniz.Tabi doğru bilgileri yazdıysa karşınızdaki.İnannın bunları yazan oraya doğru şeyleride yazmıştır.
Daha sonra gizli sorusunu,alternatif adresini değiştirisiniz ve birde parola sıfırlama kopyası çıkarırsınız.Artık bu hotmail adresi sizden hayatta kurtulamaz.
Ben bu genelde chate kız nicki ile girip kızlara küfür edenleri kurban seçerdim.
Umarım bir şeyler anlatabilmişizdir.
Gelelim 5. yönteme
5.YÖNTEM
Mail Bombalama
Karşıya mail donduracak kadar mail atıp o an donmasını sağlıyosunuz.Mailin kapasitesi dolunca iptal oluyor. Sizde o kisinin adina mail geri aliyorsunuz.
6.YÖNTEM
Keylogger
Bu yöntem klavyedeki basilan tüm tuslari kaydeder. En çok kullandigim mail hack yontemidir Genelde cafe okul gibi yerlerde idealdir. mesela bi keresinde cafede mailini çözecegim kisi bos masa bekliyordu programi attim ve kalktim adam oturdu ben
diger masadan adamin sifrelerini aldim. googleden arattirirsaniz bol sayida keylogger bulursunuz bu yontemden korunmak için anti
keylogger programi var. Bu programin bir diger düsmanida goback gibi geçmisi silen programlardir.Ne zaman bir kafeye gitsem kalkarken
reset çekerim.Bu programin en sevdigim özelligi gizli çalismasidir. ((Alıntı))
7.Yöntem
Essential Tools ve Keylogger
essential tools indir
Daha sonra hacklemek istedginiz kisiye msn den bir konusma acin.Herhangi bir dosya yollayin(bunu kurbana yedirmenin bir cok yolu var) dosya herturlu sey olabilir.Dosya yollama suresi ortalardayken baslat/calistir a tiklayin.CMD yazin entera basin.Orada acilan dos ekranina netstat -n yazin bunu yazinca sonunda ESTABLISHED yazan ip kurbanin ip si oluyor.Ama bu islemi yaparken baska hicbir msn konusmasi acmayin,internet sayfasi ve programlar dahil bunlarin hicbirini acik tutmayin.Eger acik tutarsaniz hedefi sasirir yanlis ip leri ogrenirsiniz.Ip yi aldiktan sonra Essential Net Tools u acin.Yandaki NBScan yerine tiklayin.Starting IP Adress yerine ip yi yazin.Ama digelim ki ip
85.0.0.5:1896.Burada cift noktali yerden sonraki herseyi silin.Yani demin ornekteki ipyi boyle yazin 85.0.0.5 hatta daha iyi sonuclar elde etmek istiyorsaniz sondaki rakami 1 yapin.onu bununla baslayan 255 tane IP arar.Ip yi yazdiktan sonra START tusuna basin.Bu ip de olan bilgisayari bulacaktir.Yukarida sonuc belirdiginde uzerine bir kez tiklayin daha sag tusla tiklayarak open computeri tiklayin.Eger parola sorarsa PWLMAKER programini kullanarak parola tahminleri uretebilirseniz.Ama parola degilde bir windows gezgini penceresi acildiysa adamin bilgisayarina girdiniz demektir.Burada istediginizi silebilir istediginizi kendi bilgisayariniza kopyalayabilirsiniz.Msn parolasi calmak icin yapacaginiz sey bir keylogger indirmek.
Bunu indirin daha sonra program filesdaki keykeylite program dosyalarinin hepsini bir klasor altinda kurbanin farkedemeyecegi bir yere kopyalayin.Ama C: nin icine kopyalamayin cunku Essential Net Tools bazen C: nin icindekileri goremiyebiliyor.Bunu kopyaladiktan sonra keyloggera gerekli ayarlari girin ve password koyun.Belirli bir zaman sonra keylogerin sifreleri kayit ettigi dosyayi acin ve oradan parolalari bulun.Keyloggerlar klavyeye basilan her tusu notepad olarak kaydederler ama parolalar kendini belli eder zaten.


alıntı 

17 yorum:

  1. Yaa kardeşim sana verim msneyi hackle parası neyse verim sana ?

    YanıtlaSil
  2. bana ders verecek birini arıyorum

    YanıtlaSil
  3. Sizinle konusmam gerek acil

    YanıtlaSil
  4. birisi face kırabilecek birisi acil yazsın


    enes.gulcu@hotmail.com msj atın

    YanıtlaSil
  5. mailini kapatmk için ne kadar mail gondermemiz gerek arkadaşlar bilen var mı?

    YanıtlaSil
  6. Her Türlü email faceebok teiter Kırılır ucretli skype meksico47 ekleyiniz

    YanıtlaSil
  7. Her Türlü email faceebok teiter Kırılır ucretli skype meksico47 ekleyiniz

    YanıtlaSil
  8. Facebook şifresi kıracak biri lazım acil nolur

    YanıtlaSil
  9. facebook şifresi kıran varmı

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. Face calan var mi acil donus yapin lutfen



    i.yediyildiz@gmail.com

    YanıtlaSil